Goście cenią ten hotel za...
- Czystość
Hotel Dolcestate - informacje
Najpopularniejsze udogodnienia:
- Leżaki i parasole w cenie
- Dla rodzin
- TUI Service Center 24/7 + aplikacja TUI
- Czystość
- Jakość noclegu
- Pokoje
- Obsługa
- Wartość
- Lokalizacja
- Łukasz Ł2023-08-02Wyjątkowy
Jeżeli stawiasz na relax, miłą atmosferę to hotel " Dolcestate" typu hacienda to coś dla Ciebie. Bardzo miła, uśmiechnięta obsługa hotelu. Jedzenie w hotelowej restauracji smaczne, różnorodne. Wyrazy uznania dla Was za tak ciężką pracę! Zawsze mili, uśmiechnięci i pomocni. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Obsługa baru bardzo miła. Super ekipa animatorów aby umilić czas przy hotelowym basenie. Transport do najbliższych miejscowości prawie codziennie.
- Kolatka802019-08-14Bardzo dobry
Na początek o samej Sycyli. Cudowna kolorowa wyspa. Zaskakuje ukształtowaniem terenu, rożnorodnością przyrody. 7 dni to za mało aby zobaczyć wszystko. Ludzie mili, zawsze odpowiadają na okazany uśmiech. CO do samego pobytu. Hotel Dolcestate, ładna zabudowa nie żaden kolos. Pokoje duże + łazienka + duży balkon. Uwaga jeżeli lecisz "Lastem" duże prawdopodobieństwo że dostaniesz balkon .. na korytarz wewnetrzny. Najlepsze balkon sądzę ulokowane na wewnętrzny basen. Basen główny duży jest gdzie poprływać głębokość 1,60 m Stopniowo głębokość maleje do 1,20m. Basen sprzątany codziennie. Nie ma problemów z leżakami- hotel ma z 60 pokoi. Recepcja miła i pomocna - wszystko wyjaśniają na samym początku pobytu. Słynne karty na które transferujemy pieniądze gdy chcemy coś kupić i którymi trzeba się okazywać przy Barze, nie sprawiają problemów zwłaszcza przy All-u. Poprostu chodzimy do baru z kartą. Przy All`u dostajemy 2 karty. Bar jest jeden przy basenie - (no są dwa ale ten drugi nikogo tam nie zastaniesz.) Obsługa miła i uczynna. Jest Pani Ola-Polka - która oferuje swoją pomoc. Jedzenie cudo - makarony, owoce morza, warzywa, owoce. Uwaga - sezon na sycyliskie pomarańcze kończy się w kwietniu. Sierpień to czas na arbuzy i melony oraz brzoskwinie i śliwki. Bakłażan i cukinia rządzi wśród warzyw. Ciasta i Torty rewelacja. W poniedziałki na przywitanie uroczysta kolacja - w sali bankietowej.Nad całością czuwa młody zdolny szef kuchni Gioacchino Antonio Sensale. Plaża kamienista ale zupenia pusta tylko ratownik się nudzi. Cisza i spokój
- Kpoloo2019-01-31Wyjątkowy
Hotel godny polecenia, bardzo czysty, obsługa przemiła, jedzenie smaczne. Idealny na wypoczynek z rodziną i dziećmi. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Posiłki urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie.