
Pracownia czekoladowa w Wenecji

Weź udział w niezwykłym warsztacie i dowiedz się, jak zrobić czekoladę pod okiem mistrza czekolady! Szef kuchni zdradzi Ci wszystkie sekrety i najlepsze techniki rozcieńczania czekolady, tworzenia ganache'u lub musu. Przygotuj niezwykłe trufle czekoladowe i ciesz się filiżanką gorącej czekolady (zimą). Zdobądź wiedzę na temat czekolady, spróbuj przygotowanych przez siebie trufli i zabierz je ze sobą do domu!
Calle del Forner 5988 Wenecja
Dowiedz się z wyprzedzeniem:
- Degustacja składa się łącznie z ok. 10 sztuk na osobę: degustacja drażetek oblanych czekoladą (4 lub 5 sztuk), pralin lub trufli (3 sztuki), ziaren czekolady oraz gorącej lub zimnej czekolady do picia w zależności od pory roku
- W przypadku nie pojawienia się lub spóźnienia zwrot pieniędzy nie będzie możliwy.
- Warsztaty odbędą się bez względu na pogodę
- Należy pamiętać, że w niektórych terminach rejestracja i opłata za wstęp będą konieczne, aby odwiedzić Wenecję. Zachęcamy do sprawdzenia wszystkich informacji i procedur rejestracji lub płatności na dedykowanej stronie internetowej Comune di Venezia
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20