
Kurs gotowania mięsa i steków w Schwetzingen

Steki i mięso z wołowiny, jagnięciny, wieprzowiny, indyka i kurczaka, z patelni, piekarnika i sous vide. Kawałek pięknie marmurkowego mięsa, po prostu krótko usmażony, z pikantno-brązową skórką i soczystym rdzeniem – to wystarczy, aby się nim cieszyć.Ten kurs gotowania mięsa i steków oferuje podstawową wiedzę, wiele ważnych informacji na temat steków i mięsa oraz wiele interesujących faktów na temat przygotowania: proste, nieskomplikowane i pomysłowe.Przygotuj różne potrawy pod fachowym okiem, a następnie delektuj się nimi podczas biesiadnego posiłku w grupie. Po kursie przepisy otrzymasz e-mailem.
Eichenweg 11, 68723 Schwetzingen, Niemcy
- Ten kurs gotowania odbywa się z liczbą uczestników od 6-20 osób
- Zalecany minimalny wiek uczestnictwa to 8 lat
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20