
Wyjątkowa wizyta w restauracji serwującej homary
Ocena: doskonale
Na podstawie 35 recenzji

Jak sama nazwa wskazuje, restauracja LobStar to królestwo homara. „Wow” padnie z Twoich ust, gdy spojrzysz na piękne widoki z tarasu oraz gdy ujrzysz swój posiłek – typowy specjał Wysp Zielonego Przylądka – homara. Ciężko zapomnieć tak wyjątkową kolację, nie tylko ze względu na cztery dania, ale także ciekawą muzykę w tle. LobStar znajduje się na nadbrzeżu w miejscowości Santa Maria na południu wyspy Sal. Restauracja jest zlokalizowana w malowniczej chatce tuż przy molo, do którego rybacy codziennie wracają z połowem. Szefowie kuchni zaopatrują się tutaj w owoce morza, więc trudno o świeższe produkty. Przystawka to homar po katalońsku lub carpaccio z marynowaną seriolą. Następnie zostanie podane risotto z homarem, a jako danie główne – słynny grillowany homar z Wysp Zielonego Przylądka. Na deser skosztujesz lodów bazyliowych. Ze stolika roztacza się widok na ocean, a także na kolorowe łódki na brzegu i te pływające w oddali.
- Transport do i z restauracji nie jest wliczony w cenę
- Minimalny wiek to 14 lat
- Prosimy o przybycie do restauracji nie później niż o godzinie 19:00
- W przypadku tej atrakcji obowiązują odrębne warunki odwołania rezerwacji. Jeśli chcesz bezkosztowo zrezygnować z udziału w atrakcji, musisz to zrobić na co najmniej 24 godzin przed rozpoczęciem imprezy. W przeciwnym razie nie otrzymasz pełnego zwrotu kosztów
- Napoje dodatkowo płatne
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20