
Menu degustacyjne z homarem na Wyspach Zielonego Przylądka
Ocena: doskonale
Na podstawie 6 recenzji

Rozkoszuj się homarem w restauracji z widokiem na plażę i molo w Santa Maria.Dwie smaczne przystawki: langusty po katalońsku, gotowane w wodzie smakowej, podawane z pomidorami i marynowaną cebulą, a następnie mała degustacja carpaccio z bursztynu marynowanego w pomarańczy i różowym pieprzu. Pierwsze danie to fantastyczne risotto z homarem, dzięki któremu możesz delektować się wszystkimi smakami tego prestiżowego skorupiaka. Po risotto następuje danie główne, bardzo pachnące i kolorowe, typowe dla Wysp Zielonego Przylądka Sweaty z papryką, cebulą, marchewką, białym winem i sosem pomidorowym, wszystko duszone w naszym pysznym bulionie rybnym .Zakończ swoje przeżycie w najsłodszy i najbardziej orzeźwiający sposób lodami cytrynowo-imbirowymi.
Pier Santa Maria Sal CV, Santa Maria, Wyspy Zielonego Przylądka
Niedozwolony:
- wejście do restauracji w kostiumie kąpielowym lub bez koszulki
Wiedz z góry:
- kolacja jest zarezerwowana wyłącznie dla osób dorosłych (w wieku 14 lat i starszych). Lunch jest otwarty dla wszystkich grup wiekowych
- rezerwacja zostanie uznana za ważną do 15 minut po ustalonym czasie, po tym czasie rezerwacja przepadnie bez prawa do zwrotu kosztów
- restauracja jest przystosowana dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich i posiada prywatną toaletę
- personel restauracji mówi po angielsku, włosku, portugalsku i francusku
- ryby i skorupiaki podawane na surowo lub częściowo na surowo zostały poddane obróbce cieplnej zgodnie z europejskimi dyrektywami dotyczącymi bezpieczeństwa żywności. W restauracji podawany jest wyłącznie bezpieczny lód, filtrowany i wolny od bakterii
- każde menu jest osobiste i nie można go udostępniać innym osobom
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20