
Nowoczesna włoska kolacja z profesjonalnym szefem kuchni w pobliżu Watykanu

Dołącz do szefowej kuchni Debory w kulinarnej podróży i degustacji win w różnych regionach Włoch. Usiądź przy jej stole i delektuj się wyrafinowanym 4-daniowym menu przygotowanym ze świeżych składników z targu rolników! Menu zależy od pory roku i dostępności produktów; wina będą wybierane zgodnie ze szczegółowymi daniami wieczoru. Nie możesz tego przegapić! W menu znajdują się: - Przystawka: Caponata z kruszonką z bakłażana sycylijskiego z oliwkami, selerem i migdałami z kruszonką warzywno-serową - Danie główne: Ravioli Cacio e Pepe - Ravioli nadziewane serem Pecorino i papryką, podawane z gruszkami i masłem - Deser: Bavarese ai Pistacchi di Bronte - Mus pistacjowy z czekoladą lub truskawką
Via Mario Savini, 00136 Rzym, RM, Włochy
Dostępność:
- Nadaje się dla wózków inwalidzkich
Dowiedz się z wyprzedzeniem:
- To doświadczenie odbywa się w profesjonalnej przestrzeni kuchennej w domu Debory
- Diety: wegetariańska, nietolerancja laktozy, alergia na gluten, alergia na orzechy
- Alkohol: czerwone wino, białe wino, digestif. Możesz przynieść własny alkohol
- Menu może się różnić w zależności od pory roku
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20