
Naucz się gotować świeży makaron w Romanii

Przygotuj się, aby dostać go w swoje ręce! Wraz z doświadczonym szefem kuchni przygotujesz słynny makaron Romagna.Ugotujesz nadziewany makaron (cappelletti lub ravioli), tagliatelle i garganelli. Ale to nie wszystko! Przygotujesz również słodkie tagliatelle według starego przepisu, które będzie można zjeść na koniec posiłku.Pod koniec doświadczenia otrzymasz przepisy, sugestie i certyfikat uczestnictwa.
Via di Oriolo 10, Faenza 48018 RA, Włochy
- Proszę potwierdzić język wycieczki bezpośrednio u lokalnego operatora. Dane kontaktowe można znaleźć na voucherze po dokonaniu rezerwacji
- Liczba uczestników: max 12 osób. Wyjazd gwarantowany przy minimum 4 uczestnikach
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20