
Dwugodzinny kurs robienia pizzy w małej grupie w Neapolu

Nie przegap okazji, aby nauczyć się i stworzyć tradycyjną pizzę w Neapolu. Ponadto spróbuj specjalnej przystawki z bruschettą, crocchè i winem lub piwem. Odkryj magię składników, takich jak pomidory San Marzano, mozzarella, fior di latte, świeża bazylia, sól i oliwa z oliwek extra vergine w połączeniu z tajnymi technikami przygotowania w niesamowitym dwugodzinnym doświadczeniu. Jesteś gotowy?Przyjdź do laboratorium kulinarnego i poznaj lokalny personel i doświadczonych nauczycieli. Rozkoszuj się bruschettą jako przystawką z winem lub piwem, aby obudzić swoje kubki smakowe jako wstęp. Posłuchaj o uwielbianym tradycyjnym przepisie, korzystając z sugestii lokalnego Maestri Pizzaioli. Doceń również sekrety odrębnych przygotowań, którymi się z Tobą dzielimy.Poznaj składniki takie jak pomidory San Marzano, mozzarella fior di latte, świeża bazylia i mieszanka oliwy z oliwek extra vergine, aby stworzyć doznania smakowe dzięki sztuce pozostawiania i pieczenia. Na koniec zdasz sobie sprawę, jak wyjątkowe było uczestnictwo w misji szerzenia tradycji kulinarnych Neapolu jako części niezapomnianego doświadczenia.
Via Santa Brigida, 65, Neapol, Miasto Metropolitalne Neapol, Włochy
Dowiedz się z wyprzedzeniem:
- Należy pamiętać, że minimalna liczba osób dorosłych, jaką można zarezerwować, to dwie, a maksymalna – dziesięć.
- Zgodnie z lokalnym prawem, alkohol może być częścią przystawki tylko dla osób, które ukończyły 18 lat
- Prosimy o przybycie 10 minut przed rozpoczęciem wydarzenia.
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20