
Wycieczka degustacyjna piwa i sera wytwarzanego na Sardynii

Woda, słód i chmiel to tylko kilka składników wykorzystywanych w produkcji piwa. Ten wiekowy napój, którym delektowali się starożytni Egipcjanie i średniowieczni mnisi, jest powszechny w całej Sardynii zarówno w konsumpcji, jak i w produkcji rzemieślniczej, dzięki licznym małym browarom. Ta wycieczka poprowadzi Cię w podróż sensoryczną, odkrywając te czarujące sardyńskie piwa, aby odkryć różne etapy produkcji rzemieślniczego piwa. Będziesz mógł również spróbować najlepszych sardyńskich serów w różnych rodzajach i wieku, pochodzących od lokalnych producentów. To ekskluzywne i niezapomniane doświadczenie dla wszystkich miłośników rzemieślniczego piwa.
Enoteca & Bottega BinuShop, Via Piero della Francesca 5, Selargius, Metropolitan City of Cagliari, Włochy
Dowiedz się z wyprzedzeniem:
- Prosimy o wybranie języka wycieczki podczas dokonywania rezerwacji.
- Jeśli masz jakieś szczególne wymagania dietetyczne lub nietolerancje pokarmowe, lokalny operator będzie brał pod uwagę tylko powiadomienia wysłane e-mailem. Jego adres e-mail można znaleźć na voucherze po dokonaniu rezerwacji.
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20