
Wycieczka gastronomiczna Emilia-Romagna z Bolonii

Odkryj proces produkcji kulinarnej doskonałości Emilia-Romagna dzięki tej jednodniowej wycieczce z Bolonii. Odwiedź lokalne, rodzinne fabryki, aby dowiedzieć się więcej o produktach, które są cenione na całym świecie: Parmigiano Reggiano, ocet balsamiczny z Modeny, wina Lambrusco i Pignoletto.Twoja wycieczka zaczyna się w zakładzie produkcyjnym mleczarni. Lokalny ekspert pogłębi Twoją wiedzę na temat Parmigiano Reggiano, a nawet skosztujesz kilku próbek.Następnym przystankiem będzie fabryka octu, gdzie zobaczysz, jak wytwarzany jest tradycyjny ocet balsamiczny w Modenie i skosztujesz cennego „złota Modeny”!Na koniec odwiedzisz winnicę, w której dowiesz się o procesie produkcji pysznych win Lambrusco i Pignoletto.Twoje pełne zanurzenie w gastronomii regionu kończy się lekkim lunchem w lokalnej restauracji.
- Podaj lokalizację odbioru przy kasie i potwierdź ją bezpośrednio u lokalnego operatora. Dane kontaktowe znajdziesz na voucherze po dokonaniu rezerwacji
- Ta wycieczka jest dostępna w języku angielskim, włoskim i niemieckim. Wybierz preferowany język przy kasie
- Poinformuj lokalnego operatora, jeśli w Twojej grupie są niemowlęta (wiek 0-3)
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20