
Kuchnia balijska i lekcja gotowania

Bali i jedzenie pasują do siebie jak morze i plaża. Czy jest więc lepszy sposób na odkrycie wyspy niż poprzez kuchnię? Podczas prywatnej wycieczki kulinarnej udasz się na targ i pomożesz wybrać świeże produkty, a następnie nauczysz się gotować jak miejscowi z profesjonalnym szefem kuchni. Na początek wybierzemy się na typowy balijski targ. Przechodząc obok licznych straganów, poznasz zapachy i aromaty najświeższych produktów. Twój doświadczony przewodnik zapozna Cię z egzotycznymi owocami, warzywami i przyprawami charakterystycznymi dla kuchni balijskiej. Po zapełnieniu koszyka czas udać się do kuchni, gdzie rozpocznie się gotowanie. Pod okiem profesjonalnego szefa kuchni przygotujesz ucztę składającą się z typowych dla wyspy potraw. Oczywiście skosztujesz przygotowanych dań podczas pysznego lunchu.
- Anglojęzyczny przewodnik dla wszystkich narodowości
- Prosimy o zapakowanie odpowiedniego obuwia
- W przypadku tej atrakcji obowiązują odrębne warunki odwołania rezerwacji. Jeśli chcesz bezkosztowo zrezygnować z udziału w atrakcji, musisz to zrobić na co najmniej 72 godziny przed rozpoczęciem imprezy. W przeciwnym razie nie otrzymasz pełnego zwrotu kosztów.
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20