
Wycieczka kulinarna po Turynie

Weź udział w tej wycieczce po Turynie poświęconej jedzeniu i winu i poznaj najlepsze tradycje kulinarne tego miasta. Odkryj najbardziej znane dania i przepisy, które uwielbiają Turyńczycy. Skosztuj i poznaj pochodzenie ręcznie robionych paluszków chlebowych, które po raz pierwszy wynaleziono w Turynie. Odkryj szeroką gamę serów i wędlin. Daj się oczarować makaronem Tajarin i typowym agnolotti, tradycyjnym makaronem faszerowanym z regionu Monferrato, podawanym od wieków z sosem z pieczonego mięsa („arrosto”). Jako drugie danie zaskocz vitello tonnato i merenda sinoria. Na zakończenie wycieczki spróbuj własnoręcznie przygotowanych czekoladowych wypieków i tradycyjnych lodów!
Chiesa di Santa Cristina, Piazza San Carlo, Turyn, TO, Włochy
- Ta wycieczka odbywa się przy minimalnej liczbie 2 osób na rezerwację. Maksymalna liczba uczestników to 12
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20