Gotowanie po tajsku na Khao Lak
Półdniowy kurs gotowania to doskonała propozycja nie tylko dla domowych szefów kuchni, ale także dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej. Będzie to okazja, żeby zrobić zakupy na targu, a następnie przygotować trzy typowe tajskie potrawy. Na koniec to, na co wszyscy najbardziej czekają – degustacja własnoręcznie przyrządzonych dań. To zapowiedź poranka lub popołudnia pełnego smaku.Uczestnicy zaczną kurs jak na tajskich szefów kuchni przystało – od wizyty na lokalnym targu. Następnie wszyscy udadzą się do kuchni, założą fartuchy i zaczną gotować.W menu jest khung sarong, czyli smażony makaron z krewetkami, kurczak z orzechami nerkowca i smażonymi warzywami oraz pikantne panang curry. Wisienką na torcie jest to, na co wszyscy najbardziej czekają – degustacja własnoręcznie przyrządzonych dań. To prawdziwy smak Tajlandii.
Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji lub chcesz o coś zapytać? Skontaktuj się z nami.
Telefoniczne Centrum Rezerwacji: 22 270 31 20